Vrienden van....

Word vriend  van De Firma / Firma KIDS!

Een vriend is meer dan een donateur! Naast het feit dat de financiële bijdrage zeer welkom is, blijft het ook een heel fijn gevoel om vrienden te hebben, mensen die je als vereniging een wam hart toe dragen. We hopen van harte dat je onze vriend wilt worden!

Voor de komende jaren hebben we mooie plannen. Met de teruglopende subsidie-inkomsten zijn wij steeds meer op zoek naar alternatieve bronnen van financiering. Eén van onze initiatieven is de Vrienden van De Firma/Firma KIDS!

Waarom vriend van De Firma/Firma KIDS! worden? Vriendschap stimuleert ons iedere keer weer om prachtige voorstellingen te maken. Uiteraard willen wij onze vrienden een leuke avond bezorgen!

  • Je vriendschapsbijdrage zorgt ervoor dat we niet alleen afhankelijk zijn van subsidies en sponsoren;
  • Als vriend krijg je 10% korting op maximaal 4 kaarten voor één van onze voorstellingen;
  • Als vriend mag je 5 minuten eerder de zaal in om een goede plek uit te zoeken;
  • Een kijkje achter de schermen is altijd leuk, onder andere door onze nieuwsbrief en een uitnodiging voor het bijwonen van een repetitie-avond van De Firma;
  • Je betaalt minimaal € 25,00 per jaar (meer mag uiteraard altijd)

Hoe werkt het? Je wordt vriend door jaarlijks een bedrag van € 25,00 (meer mag uiteraard altijd!) over te maken naar girorekening 3818856 t.n.v. Toneelgroep De Firma te Utrecht  o.v.v. ‘Vrienden van’ en je e-mailadres. Op dit e-mailadres krijg je dan onze nieuwsbrief toegestuurd.

In de toekomst zullen er meer speciale voordelen voor onze vrienden komen.

Mocht je nog vragen hebben over Vrienden van De Firma/Firma KIDS!, stuur ons dan een e-mail.

Word nu onze Vriend!

Aanvullende gegevens